Välkommen!

Hej och välkommen till vår blogg!

Här får du veta det mesta du behöver ha koll på när det gäller hundar. Vi riktar främst in oss mot rasen Bichon Havanais men många av våra tips kan så klart också användas när det gäller andra raser.

Om du ska skaffa en hund finns det en hel del saker att tänka på. Du måste bland annat ha koll på vilken hundras du vill ha och vilken vård rasen kräver. Det kan också vara bra att veta lite om hur hunden kan aktiveras. Det här är bara några av alla de saker vi skriver om på sajten.

Att köpa en Bichon Havanais

Inför ett hundköp är det alltid bra att vara påläst. Här i bloggen får du flera tips om vad du bör tänka på och studera innan du köper en Bichon Havanais. Har du till exempel tillräckligt med tid för att kunna ta hand om en hund? Du bör också se över dina ekonomiska möjligheter. Att ha hund kostar nämligen en hel del pengar.

Vård av en Bichon Havanais

En Bichon Havanais kräver en hel del pälsvård för att må bra. Den ska också rastas, fodras och ha sällskap. Här får du tips om hur du tar hand om din hund på bästa sätt.

Olika sorters hundsporter

Vi skriver också om flera olika typer av hundsporter. Hundrasen Bichon Havanais används framför allt inom agility och hundutställningar men det finns också flera andra hundsporter som är roliga både för hund och ägare. Här får du veta mer om vad sporterna går ut på och om hur du kan träna din hund för att bli duktig inom sporten.

Det spelar ingen roll om du redan äger en hund, eller om du ser fram emot att skaffa en. Vi hoppas att du ska finna mycket matnyttigt att läsa om här hos oss.